Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Va fi o provocare să aducem 7.000 de oameni în noua sală"

Paul Olar

Paul Olar
23.07.2014

U-Banca Transilvania are planuri mărețe pentru stagiunea următoare. Clujenii și-au prezentat, în cursul zilei de astăzi, lotul de jucători, despre care Mircea Cristescu se arată optimist.

"Precum știți, din acest sezon echipa se va numi U-Banca Transilvania. În ceea ce ne privește, în acest an am încercat să păstrăm structura de bază față de anul trecut și să aducem niște îmbunătățiri pentru a putea fi mai puternici din toate punctele de vedere, pentru că în acest sezon luptăm pe trei fronturi, FIBA EuroChallenge, campionat și Cupa României, unde ne vom lupa să aducem rezultate cât mai bune. Încercăm în continuare să dezvoltăm structura noastră de copii, după cum știți în urmă cu trei săptămâni am câștigat titul național la minibaschet, suntem foarte mândri de performanță copiilor. Acum ne mai lipsește doar titlul la babybaschet. Ne dorim să organizăm un turneu amical acasă, datele exact încă nu le știm, am luat legătură cu echipe puternice din Europa, avem confirmarea de la campioana Ungariei, Szolnok, care joacă în EuroCup, așteptăm răspuns de la echipe putrenice din Serbia. Vom avea cel puțin 10 meciuri de pregătire." A spus oficialul ardelenilor, potrivit u-mobitelco.ro

Referitor la Sala Polivalentă ce se construiește la Cluj-Napoca, Cristescu a precizat următoarele:

"În ceea ce privește sala nouă, am înțeles că nimeni nu va intra în sală până la inaugurarea oficială. Din câte am înțeles, nu vor fi costuri mai mari decât la sala veche. La sala "Horia Demian" vom avea o mică problemă în cupele europene, trebuie să avem două tabele eletronice sincronizate, iar la această sală nu sunt sicronizate. Nu știu ce va fi, cert este că în sală această noi suntem obișnuiți să o umplem și va fi o provocare cu nouă sală, să încercăm să aducem 7.000 de oameni."

Totodată, președintele executiv al lui "U" se gândește să dezvolte marketing-ul grupării.

"Vom avea noutăți în ceea ce privește marketingul echipei de seniori și biletele. Datorită sprijinului băncii, o să încercam să le facem și prin intermediul site-ului, prin achitizitii online. Acestea o să le anunțăm în momentul în care vor fi perfectate. Nu intenționam să schimbăm prețurile biletelor din acest sezon. Ne-am bucurat întotdeauna de sprijinul Băncii Transilvania, de 7 ani de când sunt lângă noi, nefiind singurii, dar este singurul sponsor care a rămas permanent alături de echipă. În ultimii doi ani, în aceste vremuri grele pe care le trăim, Banca Tranilvania s-a implicat mai puternic, iar anul acesta ne reprezentăm unii pe alții. Bancă Transilvania este cel mai puternic brand pe segmentul financiar în România, iar noi suntem unul dintre cele mai mari branduri din baschetul românesc. Sper să creștem împreună." A spus fostul baschetbalist, conform sursei amintite anterior.

*Foto: u-mobitelco.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    napoca
    mai ales ca cei care tin cu "adevaratul U" nu vor veni, eu zic ca ii cam imposibil sa se umple sala...

    cu 9 ani în urmă (23.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Ai fi surprins, in zona galeriei erau pana in 20 dintre "adversari"...... curiozitatea este cati au fost la promovare...... si curiozitatea si mai mare ii daca stiu cum au promovat si cum a ajuns Rapid-ul la Cluj.....

      cu 9 ani în urmă (23.07.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!