Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirel Dragoste: „Ne așteptam la această poziție, pentru că muncim din greu în fiecare zi”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.12.2016

Cu o serie de cinci victorii consecutive, sibienii au încheiat turul Ligii Naționale de Baschet Masculin pe podium și vor să își rezolve cât mai repede calificarea în primele șase. Dacă înving duminică, la Craiova, jucătorii lui Dan Fleșeriu sunt cu un pas mai aproape de obiectivul trasat de conducerea și staff-ul tehnic al lui CSU Sibiu.

Unul dintre jucătorii care au avut evoluții convingătoare în ultimele partide ale galben-albaștrilor este Mirel Dragoste. Tânărul sportiv în vârstă de 22 de ani vorbește într-un interviu acordat Total Baschet despre evoluția lui de până acum, despre clasarea echipei sale pe locul al treilea în campionat, dar și despre încleștarea cu SCM U Craiova.

Mirel, ați ajuns la cinci victorii consecutive și sunteți pe podiumul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ce înseamnă pentru tine și pentru echipă acest lucru?

Suntem foarte bucuroși pentru locul pe care îl ocupăm la sfârșitul turului de campionat. Vrem să ducem seria meciurilor consecutiv câștigate la un număr cât mai mare, iar la finalul returului să fim din nou pe podium. Pentru mine personal, dar și pentru colegii mei este un privilegiu să ne aflăm pe podiumul Ligii Naționale de Baschet Masculin, dar ne și așteptam la această poziție, pentru că muncim din greu în fiecare zi la antrenamente, iar relațiile de joc se conturează tot mai 
bine. 

În patru dintre cele cinci meciuri câștigate ai primit minute bune de joc. Ești mulțumit de modul în care ai reușit să profiți de încrederea acordată?

Sunt foarte mulțumit de minutele și încrederea acordată, iar pe aceasta cale țin să îi mulțumesc domnului antrenor Dan Fleșeriu. Îmi doresc să cresc de la meci la meci și să pot să aduc un plus echipei de fiecare dată când mă aflu pe teren.

Din punct de vedere statistic, meciul de la Baia Mare a fost cel mai bun pentru tine de la venirea la CSU Sibiu. A fost mai ușor cu băimărenii sau ai fost tu mai motivat?

Pot spune că meciul contra celor de la Baia Mare a fost puțin mai usor  decât celelalte partide, dar motivația mea este la fel pentru fiecare meci în parte. Îmi doresc să am evoluții la fel de bune și cu celelalte echipe din vârful campionatului.

 Urmează duelul cu SCM U Craiova. Cum merge pregătirea pentru partida de duminică?

Așteptam cu nerăbdare meciul cu Craiova, vrem să începem returul de campionat în forță și să ne continuăm seria meciurilor câștigate, atât acasă cât și în deplasare. Deși ei au făcut câteva schimbări la nivelul lotului față de partida din tur, suntem conștienți că nu va fi o partidă deloc ușoară.

Partida dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu se joacă duminică, 11 decembrie, de la ora 20 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!