Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirel Dragoste: „Ne vom strădui mai mult la fiecare minge și sperăm să facem o figură frumoasă”

Paul Olar

Paul Olar
19.12.2014

Sala Sporturilor “Horia Demian” găzduiește vineri, 19 decembrie, prima ediție a “Derby-ului Clujean”. Universitatea își măsoară forțele cu U Banca Transilvania, într-un joc programat la ora 18:30.

Deși raporturile de forțe sunt oarecum diferite, baschetbaliștii lui Carmin Popa nu se amăgesc. Astfel, Mirel Dragoste anunță că “studenții” și-au făcut atent temele, țintind o prestație remarcabilă.

„Meciul cu U BT va fi unul deosebit pentru echipa noastră, deoarece întâlnim un adversar puternic, dar am pregătit jocul și sperăm ca rezultatul să fie bun.”

Sosit sub formă de împrumut la Universitatea, fundașul recunoaște că întâlnirea cu Silvășan și compania are o semnificație aparte.

„Această confruntare va fi una specială și dificilă pentru mine, din prisma faptului că voi juca împotriva colegilor mei.”

Internaționalul de tineret vorbește și despre parcursul modest al Universității, formație care nu a cunoscut gustul succesului până la ora actuală.

„În prima parte a sezonului, noi, ca echipă, ne-am dorit să jucăm cât mai bine la fiecare meci. Din păcate, rezultatul nu a fost tocmai favorabil.”

Totodată, Dragoste înțelege situația precară a grupării sale, așa că promite o redresare în returul stagiunii.

„În faza a doua a campionatului ne vom strădui mai mult la fiecare minge și sperăm să facem o figură frumoasă la fiecare confruntare.”

*Foto: Silviu Cristea

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Derby de Feleac! :)
    U contra U! Ar trebui sa fie o bucurie partida asta si probabil ca in tribune asa va fi. Aplauze la fiecare cos. Pacat insa ca e orgoliul TEMBEL al unui presedinte care conduce un club de traditie, CS Universitatea, caruia toate sectiile ii sunt in agonie - poate cu exceptia celor de la scrable - iar acest personaj nu are alta treaba decat sa infiinteze si baschet masculin, asa ca sa se afle destept.

    cu 9 ani în urmă (19.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Nu, a infintat acest club pentru a salva niste scaune si probabil si tronul lui, ar trebui sa ii facem statuie din plumb topit si sa il foloim pe post de matrita, nu a reusit nimeni la fel de bine ca si el sa transforme numele lui "U" in hartie igienica folosita, cei din deal (haterii) cred ca jubileaza vazand munca metodica pe care o duce acest individ pentru nimicirea completa si totala a lui "U"!

      cu 9 ani în urmă (19.12.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!