Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirel Dragoste, la cel mai bun meci al sezonului în disputa cu Dinamo București

Valentin Todea

Valentin Todea
23.12.2017

BC CSU Sibiu a trecut pe teren propriu de CS Dinamo București cu scorul de 111-65, într-o partidă în care jucătorii români au excelat. Mirel Dragoste a fost unul dintre evidențiații acestui meci, fundașul în vârstă de 22 de ani reușind să înscrie 32 de puncte, la care a adăugat 6 recuperări (una ofensivă) și 5 pase decisive pentru un indice al eficienței de 34 de unități.

Astfel, șeptarul grupării sibiene a reușit cea mai bună performanță a sezonului de până acum din rândul jucătorilor U23. În 28:34 minute petrecute pe parchet, Dragoste a avut un procentaj de 100% de la 2 puncte (12/12), însă nu a reușit să transforme niciuna din cele cinci aruncări de la mare distanță. A avut de asemenea un procentaj foarte bun din dreptul liniei de fault, marcând 8 din cele 10 aruncări (80%).

*Foto: Cristi Cojocariu/Emotii galben-albastre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!