Stiri Acvile

Miroslav Popov a devenit noul selecționer al naționalei României de baschet feminin

Eduard Popa

Eduard Popa
08.10.2015

miroslav_popov

La sfârșitul acestei veri antrenorul Florin Nini, care a fost pe banca tehnică a României la Campionatul European de Baschet pe care țara noastră l-a găzduit împreună cu Ungaria, și-a dat demisia. Căutarea unui nou selecționer a durat ceva mai mult de o lună. 

Potrivit ziarulunirea.ro, antrenorul lui CSU Alba-Iulia, Miroslav Popov, a devenit noul selecționer al naționalei de baschet feminin a României. Acesta va fi asistat de secundul său de la Alba-Iulia, George Lăncrăjan.

Popov este un antrenor de naționalitate sârbă, venit la Alba Iulia în 2013. Sub comanda sa formația din Cetatea Marii Uniri reușind cele mai bune performanțe din istoria clubului. CSU a disputat două finale de Cupa României, o medalie de bronz în campionat, respectiv un trofeu și finală în Liga Europei Centrale (CEWL).

George Lăncrănjan este un tânăr tehnician preocupat de baschetul juvenil, care în trecut a cochetat și cu alte loturi reprezentative de junioare ale României.

Este o veste extraordinară pentru baschetul albaiulian, o decizie a FRB care ne onorează atât ca și club, cât și ca oraș. Îi dorim lui Miro un mandat cât mai lung pe banca echipei naționale și rezultate cât mai bune cu România, a declarat Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

Este o onoare deosebită pentru mine să lucrez la echipa națională a României alături de reputatul antrenor Miroslav Popov, cu care colaborez excelent la echipa CSU Alba Iulia, a declarat tehnicianul George Lăncrănjan.

Sursa foto: facebook CSU Alba-Iulia/ Sorin Stanciu

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mj23ky :

    incredibil
    Nu este posibil asa ceva....incredbil, dupa mandatul unui "selectioner" cu intentii meshine, interese personale puse pe primul plan, vine un "selectioner" in care apa plata, minerala sau sucul nu exista in meniu plus un pacalici de antrenor secund George Lancarjan...ce ii recomanda pe cei doi?

    cu 8 ani în urmă (08.10.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mj23ky :

    corectare...
    intentii "meschine"

    cu 8 ani în urmă (08.10.2015) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    il recomanda
    "Familia".

    cu 8 ani în urmă (27.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!