Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miroslav Popov confirmat la CSU și pentru sezonul 2014-2015

Cătălin Crăciun

Cătălin Crăciun
24.04.2014

Miroslav Popov în ianuarie 2013, atunci când a fost adus la Alba Iulia în locul lui Tomas Bilek

După ce a ratat accederea în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, oficialii clubului CS Universitatea Alba Iulia au început să demareze pregătirile pentru noul an competițional. Astfel, în urma negocierilor conducătorii clubului albaiulian au ajuns la o înțelegere cu antrenorul Miroslav Popov.

Sârbul va pregăti CSU Alba Iulia și sezonul viitor, asta chiar dacă nu și-a îndeplinit obiectivele fixate la începutul sezonului. Chiar și așa Popov va rămâne la Alba Iulia deoarece nu el a fost găsit vinovat pentru cele două eșecuri cu CSM Târgoviște.

Cele două părți s-au înțeles verbal, iar documentele oficiale vor fi semnate sâmbătă, înainte de meciul cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

„Am discutat cu Miroslav Popov despre sezonul viitor și am ajuns la un acord în ceea ce privește prelungirea contractului. La partea cu jucătoarele nu ne băgăm, nici eu nici altcineva din conducerea clubului”, a declarat rectorul Daniel Breaz

Noul acord a fost confirmat și de Miroslav Popov, dar acesta nu a dorit să spună mai multe despre politica din sezonul viitor. 

„Voi rămâne încă un an la Alba Iulia, am ajuns la o înțelegere cu cei de aici. Acum e important să terminăm sezonul cu bine, să obținem medalia de bronz. După meciurile cu Sfântu Gheorghe vom putea vorbi despre ceea ce vom face în sezonul viitor. Vom schimba ceva sigur pentru că am avut unele probleme, dar toate la momentul potrivit”, a declarat Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia.

Cel mai probabil antrenorul va rămâne pe același salar ca în sezonul precedent, însă va avea câteva bonusuri pentru diverse obiective. Miroslav Popov antrenează CSU Alba Iulia din ianuarie 2013, când l-a înlocuit pe cehul Tomas Bilek

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!