Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miroslav Popov despre jocul decisiv cu Arad: "Avem la îndemână o şansă uriaşă de a termina campionatul pe prima poziţie"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.02.2014

CSU Alba Iulia întâlnește azi pe ICIM Arad, într-un joc între primele două echipe ale clasamentului în Liga Națională de baschet feminine. Partida are loc azi (duminică), de la ora 19:00.

Înaintea acestui meci, antrenorul echipei din Alba Iulia, Miroslav Popov a declarat:

"Va fi o confruntare foarte dificilă, în care noi avem la îndemână o şansă uriaşă de a termina campionatul pe prima poziţie. Ne aşteaptă o luptă împotriva unui adversar ce deţine avantajul terenului propriu şi implicit al fanilor pătimaşi. Am încredere că putem da lovitura şi le voi transmite fetelor că trebuie să joace fără o presiune aparte, suplimentară. Suntem două echipe care ne cunoaştem foarte bine din punct de vedere tactic, nu pot să apară surprize mari”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!