Stiri

Miruna Minculeasa își continuă aventura americană

Ionuț Greere

Ionuț Greere
01.07.2015

Jucătoarea craioveană de baschet Miruna Minculeasa a revenit zilele trecute din America, acolo unde a studiat un an la Liceul Festus și a jucat pentru echipa școlii. Sportiva din Bănie s-a remarcat repede pe parchet și a obținut o nouă bursă pentru baschet, de data aceasta la Colegiul Jefferson – Missouri.

Olteanca va începe pregătirie cu noua sa echipă pe 14 augsut, după ce se va întoarce de la echipa națională U 18 a României.

„Sunt foarte nerăbdătoare pentru noul sezon. Acest colegiu mi-a oferit o șansă unicăă, o bursă completă și antrenorul are multă încredere în mine. Sper să mă adaptez și să trec și peste nivelul acesta cu capul sus. Sezonul acesta a fost foarte diferit pentru mine din toate punctele de vedere. Am văzut baschetul altfel. Aici în America ei pun bază mai mult pe pregătire fizică decât pe skills (cel putin în liceu). Dar am avut un sezon bun având în vedere că am început rezervă şi am terminat titulară, a declarat pentru Total Baschet craioveanca.

Minculeasa a evoluat înante să plece peste Ocean la formația SCM CSS Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!