Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Misiune dificilă pentru Gaz Metan în fața lui CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.02.2016

Etapa cu numărul 21 din faza I a Ligii Naționale de Baschet Masculin programează miercuri, 10 februarie cu începere de la ora 18:00, partida dintre Gaz Metan Mediaș și CSM CSU Oradea.

Înaintea confruntării directe, cele două echipe se află pe poziții diametral opuse. CSM CSU Oradea este liderul campionatului cu 15 victorii și 5 înfrângeri, în timp ce Gaz Metan Mediaș este lanternă roșie a clasamentului cu doar 2 victorii și 18 înfrângeri.

În acest sezon, Gaz Metan Mediaș și CSM CSU Oradea s-au mai întâlnit de trei ori, de două ori în cupă și o dată în campionat, de fiecare dată câștig de cauză având echipa bihoreană. Echipa lui Mihai a făcut cel mai bun meci în fața Oradei în campionat când a pus mari probleme chiar la Arena Antonio Alexe, iar Franklin și compania câștigau cu greu pe final.

În ultima etapă de campionat Gaz Metan Mediaș a pierdut meciul cu rivala de la CSU Sibiu, cu scorul de 78-65. Aceea a fost prima partidă din acest sezon în care Gaz Metan s-a bazat doar pe 4 jucători străini, după plecare lui Pustahvar rămânând în lot doar Navickas, Nikolic, Peciukas și Grabauskas.

De partea cealaltă, CSM CSU Oradea a câștigat partida de pe teren propriu cu Dinamo, scor 92-81 și a stabilit astfel componența celor două grupe valorice din faza a II-a a Ligii Naționale de Baschet.

Calculele hârtie dau o favorită certă înaintea acestui meci. CSM CSU Oradea pleacă cu prima șansă în fața lui Gaz Metan Mediaș, echipă care în acest sezon a reușit să învingă doar pe Energia Târgu Jiu, în două rânduri.

foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!