Stiri

Misiune imposibilă pentru CSM CSU Oradea în Turcia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.12.2016

CSM CSU Oradea se deplasează în Turcia pentru partida cu Pinar Karsiyaka, prima a returului din faza grupelor Basketball Champions League. Duelul este programat marți, 6 decembrie, cu începere de la ora 19:00 la Karsiyaka Arena.

Campioana României are o misiune extrem de dificilă în Turcia, acolo unde a făcut deplasarea fără trei jucători de bază, Sean Barnette, Titus Nicoară și Muhamed Pasalic. Absența celor trei s-a resimțit și în partida de campionat de Galați, când CSM CSU Oradea s-a înclinat în fața lui Phoenix cu scorul de 67-65. Înfrângerea de la Dunăre a fost cea de-a trei suferită consecutiv de orădeni în toate competițiile.

În partida tur, Pinar Karsiyaka a câștigat clar partida de la Oradea cu scorul de 69-56.

CSM CSU Oradea ocupă poziția a 6-a în cadrul Grupei B cu un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce Pinar se află pe 3 cu 4 victorii și 3 înfrângeri.  Oradea are la meciurile din deplasare un record de o victorie și 2 înfrângeri, același record pe care îl înregistrează și Pinar Karsiyaka la meciurile disputate pe teren propriu.

Partida dintre Pinar Karsiyaka  și CSM CSU Oradea poate fi văzută în direct la Digi Sport 2.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gratian cormos :

    pasalic sau barnette!
    oricum conform regulii cu 5 straini nu puteau fi folositi in acest meci si Pasalic si Barnette pentru ca Oradea deja face deplasarea cu 4 straini: Zeno, Mirkovic, Lucic, Denison! deci doar unul din cei doi putea evolua. Lucrurile nu stau asa de roz nici la turci: americanul Dilliard a fost exclus din echipa de doua zile, iar Petway nu mai inscrie niciun punct, deci raman practic 3 jucatori periculosi: Owens, Brown si Ponitka. Diferenta se va face prin evolutia lui Tibarna, Mandache, Pasca, Petrisor, Nicolescu care daca va fi buna, se poate castiga sau macar pierde decent!

    cu 7 ani în urmă (05.12.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gratian cormos :

    Dillard este exclus din echipa turca
    http://www.sportando.com/en/europe/turkey/219310/pinar-karsiyaka-excused-kevi-dillard-from-team-activities.html

    cu 7 ani în urmă (05.12.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Mandache
      Mandache nu ne poate ajuta: va lipsi 3 saptamani!

      cu 7 ani în urmă (05.12.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    În condițiile astea Sergiu Pop va avea de lucru mâine, iar pe Bobe îl văd chiar în formula de bază. Uff ce greu...Jucătorii par surmenati, altfel nu-mi explic atâtea accidentari.

    cu 7 ani în urmă (05.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!