Stiri Cupa României Masculin

Misiune imposibilă pentru Dinamo

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
03.10.2017

Gugino și Zaharie, cei mai buni marcatori ai celor două echipe în tur

Dinamo va prima vizita Phoenix-ului în manșa retur din prima fază a Cupei României la baschet masculin. Dinamoviștii au cedat la Galați, scor 47-80 și par să aibă o misiune imposibilă în retur.

De altfel, Phoenix conduce cu 9-2 în duelurile directe.

La partida tur, disputată sâmbăta trecută în orașul de la Dunăre, principalii marcatori pentru echipa gălățeană au fost americanii: Gugino cu 21 de puncte și Miller cu 15, iar pentru Dinamo, Zaharie cu 13 puncte și Casale 10.

„Sută la sută mergem la Bucureşti să ne calificăm pentru că, aşa cum aţi văzut, băieţii muncesc, joacă, îşi doresc şi o echipă calificată în turneul final nu este la îndemâna oricui. Vom încerca să mergem mai departe”, a declarat antrenorul principal de la Phoenix, Florin Nini.

Partida se va disputa în sala Dinamo, miercuri de la ora 20.00.

*foto: Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!