Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Misiune ușoară pentru campioană pe teren propriu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.11.2017

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca va primi vizita formației Politehnica Iași într-un meci din cadrul etapei a 6-a din Liga Națională de Baschet Masculin. După o serie de jocuri disputate în Sala Sporturilor „Horia Demian”, U-BT revine cu în Sala Polivalentă cu această ocazie, sâmbătă, începând cu ora 18:00.

Clujenii vin după o victorie în campionat pe teren propriu, 97-68 cu BC Mureș, respectiv după o înfrângere în FIBA Europe Cup pe terenul turcilor de la Istanbul BBSK, scor 82-92. Echipa pregătită de Mihai Silvășan se află în partea superioară a clasamentului cu un bilanț de 4 victorii și o singură înfrângere, fiind alături de BCM U Pitești echipele cu cea mai bună linie de clasament. 

De cealaltă parte, Politehnica Iași împreună cu Dinamo București sunt echipele care nu au bifat nicio victorie până în prezent în campionat, având un bilanț de 5 înfrângeri din 5 meciuri jucate. În ultima etapă, ieșenii au pierdut în deplasare cu BC SCM Timișoara, scor final 73-109.

U-BT și Poli Iași s-au întâlnit până în prezent din 2005 încoace de 6 ori, timp în care ardelenii au câștigat toate meciurile, ultimul joc fiind în martie 2012, atunci când alb-negri au câștigat în Moldova cu 81-70. Foarte probabil echipa gazdă va bifa și cea de-a 7 victorie în fața ieșenilor în această seară, având în vedere mai ales lotul clujului evident superior. 

Disputa va fi arbitrată de un trio format din Fabiana Martinescu, Mircea Șerban și Mate Andras Stretea, în timp ce comisar din partea FRB va fi Radu Bucerzan. 

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!