Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miskovic, cel mai bun marcator al Timbei în partida cu Asesoftul

Dan Oancia

Dan Oancia
08.02.2015

BC Timba Timişoara nu a putut emite niciun fel de pretenţie în faţa campioanei en-titre, CSU Asesoft Ploiești. Oaspeții jocului de ieri au abordat cu un moral ridicat partida de la Timișoara care a contat pentru etapa a XVIII-a a Ligii Naționale, după ce în runda precendentă au învins liderul Steaua București. Scorul final a fost 54-77.

Miskovic a fost principalul marcator al „urșilor”, terminând cu 14 puncte, șase recuperări și două pase decisive în cele aproximativ 27 de minute în care a evoluat. A avut un procentaj de 63% la aruncările de la două puncte, în timp ce la libere a ajuns la 67%, cu patru din șase aruncări trecute prin ineș.

L. Hall l-a urmat, având 10 puncte, patru recuperări și 2 assisturi, iar Reljic a terminat meciul cu 9 puncte, 4 recuperări și două pase decisive. Mijatovic, care în rundele trecute a fost performerul timișorenilor, a încheiat jocul cu 6 puncte și cinci recuperări. Lista marcatorilor a fost completată de Bluntt, 6 puncte și șase recuperări și 2 pase decisive, Filip, 5 puncte, 3 recuperări și două pase decisive, iar noul venit, Terrell Vinson a avut patru puncte și 4 recuperări.

BC Timba Timișoara va juca în etapa viitoare în fieful lui CSM-U Oradea.

Foto: banatsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!