Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic: „Duelul cu U-BT Cluj ne va arăta adevărata valoare a echipei”

Eduard Popa

Eduard Popa
06.10.2018

mladen jeremic u bt cluj pitesti

BCM U Pitești va juca partida de deschidere a noului sezon din LNBM, la fel ca în stagiunea precedentă, pe terenul celor de la U-BT Cluj.

Echipa piteșteană a operat mai multe modificări față de sezonul precedent, ceea ce face din trupa antrenată acum de Florin Nini una dintre cele mai interesante din noul sezon. Unul dintre cele mai importante transferuri efectuate în această vară de echipa piteșteană este reprezentat de fostul jucător al lui BC SCM Timișoara, Mladen Jeremic. 

 „Jerry” a fost numit căpitanul piteștenilor și așteaptă cu nerăbdare debutul în noul sezon LNBM, împotriva celor de la U-BT Cluj: 

„Sincer, nu m-am așteptat să fiu numit căpitanul echipei, e o adevărată onoare. Nu cred că se vor schimba multe în modul de a lupta și a mă dedica formației. Cu toții știm că acest sezon va fi mai puternic decât ultimul. E o ligă competitivă, de calitate și cred că nu există meciuri ușoare. Trebuie să luăm totul pas cu pas iar la final vom vedea unde ne aflăm.

Suntem motivați pentru primul meci oficial, cel de la Cluj. Cu siguranță, acest duel nu va arăta adevărata valoare a echipei. Ne trebuie timp pentru a îmbunătăți unele lucruri, pentru a lucra la unele detalii. Sper să arătăm foarte bine atunci când va trebui. Despre echipă pot spune că avem mulți jucători talentați, dar asta nu garantează nimic dacă nu vom lucra ca o adevărată familie. Trebuie să muncim din greu, zi de zi, pentru a fi mai buni. Este clar că avem calitate și va trebui să arătăm asta pe teren.”

U-BT Cluj - BCM U Pitești se joacă sâmbătă, de la ora 19:00. Partida va fi transmisă în format live stream de canalul de youtube FRB Tv.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!