Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic: „Obiectivul nostru este să ajungem în Play-Off”

Paul Olar

Paul Olar
19.09.2016

BC SCM Timişoara dispută în această seară primul joc pe teren propriu. Gruparea bănăţeană dă piept cu U-Banca Transilvania, într-un duel programat la ora 18:00, în direct la Digi Sport 4.

Mladen Jeremic, jucătorul bănăţenilor, a prefaţat încleştarea cu U-BT într-un interviu acordat site-ului nostru.

Mladen, cum a fost presezonul pentru voi?

Am avut atât momente bune, cât şi momente proaste, ceea ce este normal. Condiţia noastră fizică este bună, suntem pregătiţi să muncim. Cred că am făcut o treabă bună în ultima lună şi jumătate, aşa că suntem pregătiţi.

Cum vezi meciul cu U-BT?

Nu va fi un meci uşor pentru nicio formaţie. Primul meci este întotdeauna cel mai greu, iar U-BT este o echipă grozavă. Foarte probabil, ei au cel mai bun lot, însă şi noi avem calitate şi jucăm acasă, deci există şanse.

Te vei duela direct cu Aleksandar Rasic, un alt shooter periculos. Ce părere ai despre eroul clujenilor din SuperCupă?

Rasic este un jucător formidabil, cu experienţă de Euroligă. Este ingeligent şi aruncă excelent. Îl cunosc foarte bine şi sunt impresionat de talentul său. Chiar şi aşa, nimeni nu este de neoprit.

Cât de departe poate ajunge BC SCM Timişoara în noul sezon?

Obiectivul nostru este să ajungem în Play-Off. Cred că putem merge şi mai departe, dar vom vedea. Este prea devreme să vorbim despre acest lucru.

*Foto: opiniatimisoarei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!