Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic, la al şaptelea meci din acest sezon cu peste 20 de puncte marcate

David Istrate

David Istrate
19.03.2018

mladen jeremic craiova timisoara

Într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 21, BC SCM Timișoara s-a impus pe terenul lui SCM U Craiova cu scorul de 85 -74. Astfel, elevii lui Tudor Costescu au obținut cea de-a 15 victorie stagională și ocupă în acest moment poziția a 4-a în clasamentul LNBM.

Cel mai bun jucător al timișorenilor a fost Mladen Jeremic care a marcat 24 de puncte, cu 7/10 din interiorul semicercului (70%), 2/6 de la distanță (33%) și 4/5 de la linia de libere (80%). Sportivul sârb a mai adunat 3 recuperări, 5 pase decisive și o intercepție pentru un indice al eficienței de +24. Jeremic are în acest sezon medii de 16.7 puncte, 3.4 recuperări și 3.3 pase decisive în 20 de confruntări.

Coechipierul său, Milos Komatina, a avut și el o prestație foarte bună fiind foarte aproape de realizarea unui triple-double. Muntenegreanul a terminat duelul cu 11 puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive în aproximativ 36 de minute petrecute pe parchet. Jucătorul de 33 de ani și-a mai trecut în cont 3 intercepții și un capac având +18 la eficiență.

De partea cealaltă, Jamar Samuels a oferit o replică solidă cu 19 puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive și 3 intercepții. Americanul a avut o zi excelentă la aruncările din interiorul semicercului unde a finalizat cu un procentaj de 70% (7/10). În acest an competițional, Samuels a fost un jucător foarte important pentru echipa sa, reușind 8 partide cu peste 20 de puncte marcate și 4 meciuri cu minim 10 recuperări.

De asemenea, din lotul craiovenilor, s-a remarcat și Ivan Siriscevic, care a aruncat foarte precis de la distanță (3/4 – 75%). Acesta și-a adăugat în cont 19 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive și a terminat cu + 15 la eficiență. Sportivul croat are statistici foarte bune pentru SCM U Craiova: 19.3 puncte, 4.6 recuperări și 2.7 pase decisive.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!