Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic, primul transfer al celor de la BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
31.07.2018

mladen jeremic bcm u pitesti

Florin Nini a fost numit oficial luni drept antrenor al celor de la BCM U Pitești, ocazie cu care a vorbit și despre politica de transferuri a piteștenilor. Cu toate că a spus că e foarte aproape să aducă trei jucători străini care ar fi debutanți la nivelul LNBM, „un sârb get-beget, un sârbo-muntenegrean și un ucrainean”, noul antrenor al piteștenilor a fost dat de gol de către conducerea celor de la SCM Timișoara (fosta BC SCM Timișoara), care a arătat că fostul lor căpitan, Mladen Jeremic, a semnat cu BCM U Pitești.

”Noi i-am făcut o ofertă de prelungire a contractului lui Mladen Jeremic. S-a gândit o perioadă, apoi ne-a mulțumit pentru întreaga perioadă petrecută la Timișoara. El s-a căsătorit recent cu o voleibalistă de la Agroland Timișoara, care însă va transfera la formația din Târgoviște, astfel că Mladen vrea să plece la Pitești pentru a fi cât mai aproape de soția sa. Rațiunea de transfer este cea famială, nicidecum cea financiară. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru noi și îi doresc succes”, a fost declarația făcută de Ilie Trițoiu, președintele secției de baschet a celor de la SCM Timișoara.

Astfel, Mladen Jeremic se desparte de echipa bănățeană după două sezoane și jumătate. Mladen a sosit la Timișoara în ianuarie 2016 și a reușit să ajute la menținerea echipei în prima divizie. În ultimele două sezoane, cel poreclit „Jerry” a fost chiar și căpitanul clubului bănățean.

Jucătorul care evoluează pe pozițiile 2-3 a adunat 83 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin, cu medii de 18 puncte, 3,2 recuperări și 2,7 pase decisive, dar și cu un procentaj fabulos, de 41,7% de la linia de 3 puncte. În Cupa României, el are 6 meciuri, cu medii de 17,3 puncte, 3,2 recuperări și 2,8 pase decisive.

Urmează ca zilele următoare BCM U Pitești să anunțe celelalte transferuri din „era Nini”.

*foto: Doru Costică

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Jeremic
    Ar fi bun! Doar ca Tritoiu a spus ca VREA sa plece la Pitesti. A vrea nu inseamna ca va si semna. Clubul nu a anuntat inca nimic, deci asteptam. Daca se va concretiza va fi frumos.

    cu 5 ani în urmă (31.07.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!