Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Pantic a semnat cu CSM U Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.09.2014

CSM U Oradea s-a orientat rapid după despărțirea de Gary McGhee și l-a acontat pe pivotul sârb în vârstă de 32 de ani, Mladen Pantic. Acesta a semnat un contract valabil pe un an cu formația bihoreană și mai trebuie doar să treacă de vizita medicală. În sezonul trecut, pivotul ce măsoară 2.10 metri a jucat în prima ligă din Ucraina, pentru Kryvbas însă după începerea problemelor de securitate, acesta s-a transferat în Grecia la Kholosos Rhodos.

În Ucraina, Pantic a jucat 15 partide și a avut medii de 10.1 puncte, 6.1 recuperări și 0.8 capace pe meci. În prima ligă din Grecia, sârbul a jucat doar 5 partide unde a adunat medii statistice de 8.6 puncte și 4.2 recuperări.

De-a lungul carierei sale, Mladen Pantic a mai jucat pentru FMP Zeleznik, Alba Berlin, Kavala, Mega Vizura Belgrad, Keravnos, Radnicki Kragujevac, Igokea Aleksandrovac, Hemofarm Vrsac, Dnipro, Borac Cacak, Ikaros, Levski Sofia, Kryvbas și Kolossos.

Mladen Pantic are în palmares două Cupe ale Serbiei și un titlul în Liga Adriatică, toate cele trei trofee câștigate în tricoul lui FMP Zeleznik.

La CSM U Oradea, Mladen Pantic va fi din nou coleg cu Vujadin Subotic după ce aceștia au fost coechipieri și la Alba Berlin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!