Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladjen Sljivancanin: “Am auzit lucruri bune despre baschetul din România”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.07.2014

Mladjen Sljivancanin, cel mai important transfer făcut de Timba Timişoara până în prezent, a vorbit despre mutarea în Banat. Sportivul în vârstă de 29 de ani spune că auzit numai lucruri bune despre baschetul din țara noastră. Sârbul care a trecut în cariera sa și pe la Partizan se așteaptă ca Timba să devină o echipă periculoasă pentru orice adversar din LNBM și de asemenea speră ca „Urșii din Banat” să aspire la un loc în playoff:

„Am ales să semnez cu BC Timba Timişoara deoarece cred că echipa noastră are potenţial. De asemenea, am convingerea că pot ajuta ca echipa noastră să devină tot mai bună, să crească de la meci la meci. Nu mai mai jucat până acum în România, va fi prima mea experienţă în ţara voastră, însă am prieteni care au evoluat sau încă mai evoluează în Liga Naţională. De la ei am auzit lucruri bune despre baschetul din România, desper faptul că echipele sunt bine organizate. Mi-au mai spus că, de la an la an, acest sport creşte tot mai mult şi că jucătorii îşi îmbunătăţesc jocul tot mai mult. Am jucat în mai multe ţări europene şi toate au fost experienţe bune, cum sper să fie şi cea din România. Am evoluat şi în Euroligă, cea mai importantă competiţie baschetbalistică continentală unde, chiar şi pentru câţiva ani, orice jucător îşi doreşte să ajungă. Revenind la Timba, mă aştept să avem evoluţii bune în acest sezon şi, de ce nu, chiar să ajungem în play-off. Îmi doresc să fim o echipă periculoasă, care să pună probleme fiecărui adversar. Pentru asta, însă, avem nevoie şi de un sprijin din partea fanilor baschetului timişorean care mi-aş dori să vină la sală în număr cât mai mare. Împreună cu ei putem fi tot mai buni şi mai puternici.” a declarat Mladjen Sljivancanin 

Mladjen Sljivancanin este un baschetbalist ce măsoară 2.00 metri și poate evolua atât pe poziția 3 cât și pe poziția 4. Sârbul și-a început cariera la Partizan Belgrad. Din 2003 acesta a mai trecut pe la KK Spartak Subotica, Skyliners Frankfurt, RheinEnergie Koln, Roter Stern Belgrad, ZSK Samara, Apollon Limassol, Bourg-en-Bresse, Keravnos, Radnicki și Borac Cacak. Mladjen Sljivancanin a bifat 22 de meciuri în Euroligă între 2004 și 2007, pe când evolua pentru Skyliners Frankfurt și RheinEnergie Koln. În cea mai importantă competiție europeană, sârbul a avut medii pe meci de 6.3 puncte, 1.4 recuperări, 1.1 intercepții și 0.6 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!