Stiri Acvile

Modificări în programul echipei naționale feminine

Valentin Todea

Valentin Todea
16.05.2016

Prima reprezentivă feminină a României urma să efectueze un cantonament la Arad, în perioada 30 mai – 8 iunie, pentru ca mai apoi să dispute trei meciuri amicale în Cehia. Cu toate acestea, echipa națională nu se va mai pregăti în localitatea de pe malul Mureșului, ci în Arena de Baschet din București, schimbarea datorându-se alegerilor locale, Sala Polivalentă din Arad fiind ocupată în acest sens din data de 5 iunie, notează site-ul Federației Române de Baschet. Referitor la acest aspect, team-managerul echipei mari a României, Traian Racu, a declarat următoarele, citat de frb.ro:

„Locul de cantonament era stabilit de ceva timp, urmau a fi aranjate doar detaliile contractuale cu sala polivalentă din Arad, însă am fost informați abia acum puțin timp că respectiva sala va fi secție de votare la alegerile locale de pe 5 iunie, ceea ce ar fi însemnat că sportivele să nu se poată antrena acolo timp de 3 zile. În aceste condiții, am preferat să ne antrenăm în Capitală, în sala Federației Române de Baschet. Sportivele vor fi cantonate la RIN Grand Hotel, așa că echipa națională va beneficia de cele mai bune condiții de pregătire".

De asemenea, o schimbare a survenit și în privința lotului convocat de selecționerul naționalei, Miroslav Popov. Astfel, Adina Stoiedin nu se mai va prezenta la reunirea echipei datorită unei accidentări, locul acesteia fiindu-i luat de către Kincso Kelemen, jucătoare ce activează pentru Universitatea Colorado State în NCAA.

*Foto: sportpictures.eu/ Mircea Roșca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!