Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monika Brosovszky: „N-am mai pățit, de când joc baschet, să nu marci nici un punct”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.04.2018

Formația de pe Bega a câștigat cu 65-57 meciul de la Arad, din al doilea tur de play-off. Alb-violetele aveau un avans de 22 de puncte la pauza mare, dar nu au înscris deloc în sfertul trei, pe care l-au cedat cu 0-18.

Monika Brosovszky Boriga a fost coșghetera partidei în fața echipei din orașul natal. Veterana de la SCM Timișoara a marcat 16 puncte și a fost aproape de double-double cu 9 pase decisive în 38:10 minute.

„Mă bucur că am început cu dreptul, îmi felicit echipa. Cu toate că am avut un moment, nu știu, un nou record al nostru. Dacă am fost surpriza campionatului și le-am bătut pe Satu Mare, aceeași cădere am avut-o în sfertul trei. Din păcate, o cădere urâtă de tot. N-am mai pățit, de când joc baschet, să nu marci nici un punct. Eu sincer nici nu am realizat. Romina, când s-a terminat sfertul și a început sfertul 4, mi-a zis hai, luptăm, dar știi că noi n-am dat nici un punct sfertul 3. Și am zis incredibil, nu se poate. În fine, mă bucur că s-a terminat cu bine. Felicit și echipa din Arad. A început prost și pe urmă și-a revenit. De aia e frumos, până la urmă, baschetul, este un joc complex. Sper să terminăm șirul victoriilor acum, dacă am început, pentru că am avut și ghinion. Am început foarte bine cu Satu Mare, în meciul de acasă am căzut, am pus presiune singure pe noi, dar în meciul 3 am jucat foarte bine, conduceam la pauză.

Poate pe final am tras alarma și ne-am apărat. Ne-am trezit de fapt din insomnia aia. Pentru că se vede, nu avem destulă experiență, dar nu mai e voie să se întâmple căderea asta. Într-adevăr devine o relaxare când conduci cu 20 de puncte. dar le-am și zis în vestiar vă rog, hai să nu slăbim accelerația. Nu sunt o echipă rea, ele o să vină altfel, altă față din sfertul 3, ceea ce s-a și dovedit, așa a și fost.  Trebuie să învățăm din greșeli și pe viitor să fim atente să nu mai avem căderile astea”, a declarat după meci Monika Brosovszky Boriga.

Aceasta a marcat primul coș al timișorencelor în a doua repriză, în primul minut din sfertul patru, după care a înscris de după semcierc și a dus diferența la 7 puncte.

Alb-violetele conduc cu 1-0 la general în seria care va decide care echipă joacă pentru locul 5 și care joacă pentru locul 7. Se joacă cu sistemul cel mai bun din 3 meciuri. Meciul 2 se joacă la Timișoara în 12 aprilie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!