Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monique Coker: „Atâta timp cât învăţăm din greşelile noastre, ne vom descurca”

Adela Ganea

Adela Ganea
26.09.2014

CS Municipal Târgovişte va da piept cu rivala Univ. Goldis ICIM Arad mâine pentru prima etapă din Liga Naţională de Baschet Feminin. Monique Coker, noua jucătoare a formaţiei din Târgovişte, în sezonul trecut la Arad, a vorbit despre următorul duel cu ICIM.

„Avem mari aşteptări de la noi. Dacă jucăm ca şi prima oară când am jucat cu acestea, atunci ar fi destul de bine. Dar dacă jucăm ca şi în ultimul meci, atunci vom avea un rezultat negativ. În opinia mea, ele au o echipă tânără şi bună. A pierde e o parte a beschetului, iar atâta timp cât învăţăm din greşelile noastre, ne vom descurca”, a declarat aceasta pentru TotalBaschet.

Meciul dintre CSM Târgovişte şi  Univ. Goldis ICIM Arad va avea loc în data de 27 septembrie, la Sala Sporturilor Târgovişte, începând cu ora 19:30.

CSM-ul şi ICIM-ul s-au întâlnit în Supercupa României în urmă cu 10 zile, partida fiind câştigată de târgoviştence cu 97-67. În respectiva confruntare, Coker a făcut un joc foarte bun împotriva fostei echipe, terminând cu 21 de puncte, 5 recuperări ş 19 unităţi la eficienţă.  

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!