Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monique Coker, cea mai productivă jucătoare a Aradului în meciul cu Danzio

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
05.04.2014

Univ. Goldiș ICIM Arad s-a impus la Timișoara, scor 63-54 și a obținut biletele pentru semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin.

Americanca Monique Coker a fost cea mai bună jucătoare a galben-albastrelor în confruntarea cu echipa de pe Bega. Sportiva ce poate evolua pe posturile 4-5 a avut un procentaj de 67% la aruncările de două puncte (6 din 9) și 50% la arucările de la linia de pedeapsă (2 din 4) pentru un total de 14 puncte. Aceasta a mai adunat 8 recuperări (dintre care 6 au fost în defensivă), 3 pase decisive cu o intercepție și o minge pierdută pentru un indice total al eficienței de 19 unități.

În actualul sezon al LNBF, Coker a jucat în 3 partide pentru Arad, timp în care a strâns medii pe meci de 19.7 puncte, 7.0 recuperări, 3.0 assisturi și 23.7 eficiență.

În penultimul act al play-off-ului Ligii Naționale de baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad va întâlni cel mai probabil pe ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!