Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monique Coker, de neoprit în Meciul 4 al finalei cu Sfântu Gheorghe

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.04.2015

CSM Târgoviște a trimis finala LNBF în decisiv în mare măsură datorită evoluției lui Monique Coker din Meciul 4 al finalei cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, câștigat de fetele lui Dan Fleșeriu cu 68-56. Americanca a început meciul din postura de titulară, iar până la finalul întâlnirii nu a mai părăsit deloc parchetul, fiind imperială pe ambele faze de joc. 

Omniprezentă, atât în ofensivă, cât și în defensivă, Coker a terminat confruntarea în double-double cu 19 puncte și 16 recuperări (10 defensive, 6 ofensive). Cele 19 puncte au fost marcate în urma unor procentaje de 50% (4/8) de la 2 puncte, 33% (1/3) de la 3 puncte, respectiv 80% (8/10) de la linia de libere. Totodată, jucătoarea originară din Statele Unite a mai contribuit la succesul echipei sale cu 3 intercepții, 4 capace, trecându-și în cont și 4 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 30 de unități, cel mai mare al meciului. 

Monique a contabilizat cifre impresionante pe tot parcursul sezonului 2014-2015 din LNBF, reușind în cele 29 de meciuri jucate, atât în sezonul regulat, cât și în play-off, să adune următoarele medii: 14.9 puncte, 7.2 recuperări, 1.5 pase decisive, 2.0 intercepții, 1.2 capace, 2.2 mingi pierdute și 15.8 în dreptul productivității, totul în 28:25 minute jucate. 

În succesul de joi seara al trupei lui Dan Fleșeriu, pe lângă Monique Coker s-au mai evidențiat Porchia Green cu 13 puncte (4 recuperări, 15 la eficiență), Jasmine Watson 5 puncte (8 recuperări, 14 la eficiență), respectiv Chrissy Givens cu 16 puncte (12 la eficiență). 

*Foto: Cosmin Iftode (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!