Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt și-a purtat echipa spre al doilea succes în playoff

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.05.2018

BC CSU Sibiu s-a desprins la 2-0 la general în seria cu SCM U Craiova, după ce s-a impus cu scorul de 82-75 în partida a doua a seriei.

Trupa lui Dan Fleșeriu s-a confruntat cu probleme în acest joc cu Craiova, în special după ce Tyler Laser, cel mai bun marcator al echipei, a comis a 4-a greșeală personală încă dinainte de pauză. Monyea Pratt preluat însă ștafeta de la colegul să și a reușit să-și îndrepte echipa spre al doilea succes în playoff.

Monyea Pratt a fost titular pentru BC CSU Sibiu și a evoluat aproape 38 de minute. El a totalizat 21 de puncte, 9 recuperări, 5 pase decisive, 2 capace, 2 intercepții și 2 turnovers. Americanul a înscris 3/5 de la 2 puncte, 3/8 de la 3 puncte și 6/10 de la linia de libere. După această prestație, Pratt a înregistrat un indice al eficienței de 26 de untități.

De remarcat este contribuția lui Marcel Davis, cel care a jucat 30 de minute din postura de rezervă. Fundașul a încheiat partida cu 18 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 17 unități.

Lawrence Kinnard a avut la rândul său o contribuție importantă cu 16 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, pentru un index de 19 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!