Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt a fost prezent la meciul dintre Atlanta Hawks și Los Angeles Lakers

Eduard Popa

Eduard Popa
13.02.2019

monyea pratt nba

După etapa a patra din Liga Națională de Baschet Masculin are loc o pauză de trei săptămâni fără meciuri, prilejuită de pauza pentru meciurile echipelor naționale. Astfel, mai mulți baschetbaliști străini din Liga Națională au decis să meargă într-o mini-vacanță acasă. Printre ei se numără nume precum Kyndall Dykes, Kris Richard sau Monyea Pratt.

Ultimul, legitimat la CSU Sibiu și originar din Baltimore, Alabama, a mers marți seara la meciul de NBA dintre Atlanta Hawks și Los Angeles Lakers, la State Farm Arena din Atlanta.

monyea pratt ig nba

Pratt a asistat la victoria surprinzătoare a Atlantei în fața lui Lakers, scor 117-113. Debutantul Trae Young a avut un meci excelent, cu 22 de puncte și 14 pase decisive, în timp ce John Collins a strâns la rândul său 22 de puncte pentru Hawks. Cei doi au reușit să facă uitat triple-double-ul lui LeBron James, cel care a adunat 28 de puncte, 16 pase decisive și 11 recuperări. După această înfrângere, Los Angeles Lakers ajunge la 28-29 și pierde contactul cu locul 8, ocupat momentat de Sacramento Kings (30-26). De partea cealaltă, Atlanta Hawks este pe locul 12 în Est, cu 19-38.

Publicul de la State Farm Arena a strigat „Kobe is better” la adresa lui LeBron, iar unul dintre fanii care s-ar putea să fi contribuit la această scandare este chiar Pratt. Americanul ne-a mărturisit la începutul acestui an că de când s-a retras Kobe Bryant, el nu mai are nicio echipă favorită și ne-a povestit amuzat că a ajuns să țină cu Warriors pentru că este anti-LeBron.

Revenind la liga noastră internă, este interesant că Pratt joacă point-forward în LNBM, în stilul lui LeBron în NBA. El are medii de 12,5 puncte, 8,2 recuperări și 5,1 pase decisive în acest sezon pentru Sibiu, iar formația lui Dan Fleșeriu conduce Liga Națională, cu 14 victorii și 4 înfrângeri.

*foto: Adrian Bugariu/ captură instagram Monyea Pratt

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    @Eduard Popa
    Ce-ti mai place can-can ul :))

    cu 5 ani în urmă (14.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!