Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt, joc solid pe terenul campioanei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.04.2018

BC CSU Sibiu a suferit a doua înfrângere consecutivă în deplasare. Liderul Ligii Naționale de Baschet Masculin a pierdut pe terenul rivalei de la U BT Cluj-Napoca cu scorul de 81-71. Formația lui Dan Fleșeriu are în acest moment același bilanț stagional ca U BT Cluj-Napoca dar se menține în vârful clasamentului având avantaj în meciurile directe disputate până acum.

Monyea Pratt a fost principalul remarcat pentru BC CSU Sibiu în partida de la Cluj-Napoca. Extrema a încheiat partida cu 22 de puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, o intercepție și un turnover. Americanul Sibiului a marcat 4/5 de la 2 puncte, 2/6 de la 3 puncte și 8/9 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 27 de unități. Cu Pratt pe teren, BC CSU Sibiu s-a aflat la -9 în spatele adversarului.

Prin cele 22 de puncte marcate la Cluj-Napoca, Monyea Pratt și-a egalat recordul stagional la acest capitol. Americanul a mai reușit o performanță asemănătoare într-un joc cu Dinamo București.

La primul său sezon în România, Monyea Pratt are medii statistice de 12.8 puncte, 4.6 recuperări și 3.6 pase decisive. Extrema în vârstă de 32 de ani și-a trecut în cont în acest un triple-double și alte două jocuri încheiate în double-double.

foto: CSU Sibiu (facebook)

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Individualism
    De o vreme cam fiecare joaca pentru statistici la Sibiu. Pratt rareori mai pasează după ce prinde mingea.

    cu 5 ani în urmă (12.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Și încă ceva
      Scuze că mă amestec,dar aseară în sfertul 4, după 2 ratări și un fault, Lazer a refuzat schimbarea cerută de antrenor. Ca să nu se facă de rîs, Fleșeriu l-am scos tocmai pe Pratt, care era mai aproape de bancă și înscrisese ultimul coș ( pînă atunci, cam min 5-6 din s4). O fi Lazer superjucător dar atitudinea lasă de dorit ( mai mult ca sigur ar fi reintrat într-un minut). Cam ăsta este riscul cu jucătorii americani- prea multă ambiție personală.

      cu 5 ani în urmă (12.04.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Daca nu semnezi cu ei prelungirea contractului, americanii joaca in finalul sezonului si in special in play-off pt statistica. E de inteles intr-un fel pt ca majoritatea cluburilor se intereseaza de statistica din play-off, cand meciurile au alta intensitate si echipele isi etaleaza cel mai bun lot. Fleseriu stia acest lucru si l-a asumat, ramane sa-l gestioneze. Laser a avut si in prima repriza o faza la care a incercat sa refuze schimbarea dar in final a iesit, dar era foarte nedumerit.
    Pentru suporterii celorlalte echipe va fi ok pt ca jucatorii vor incerca sa joace spectaculos si sa impresioneze, dar pt Sibiu nu stiu daca va fi bine, pt ca tocmai jocul colectiv i-a adus in varf. Vom vedea...

    cu 5 ani în urmă (12.04.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Pratt
    Este unul din cei mai polivalenti jucători pe care i-am văzut în România. Face de toate: duce mingea, pătrunde, aruncare bunicica, recuperări ok, apărător foarte bun.

    cu 5 ani în urmă (12.04.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Opinie
    Bun jucător !

    cu 5 ani în urmă (12.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!