Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt, triple-double în victoria clară a Sibiului cu Piteștiul

Eduard Popa

Eduard Popa
13.10.2018

monyea pratt triple double sibiu

CSU Sibiu a reușit o victorie clară în a doua etapă din Liga Națională de Baschet Masculin, urna valorică A, în fața celor de la BCM U Pitești, scor 95-69.

Elevii lui Dan Fleșeriu au dominat primul sfert, după ce în primele 4 minute scorul era 7-6 pentru argeșeni. A urmat însă un run de 12-2 pentru sibieni, iar la capătul primului sfert gazdele conduceau cu 28-16. Piteștenii au avut o tresărire de orgoliu în al doilea sfert și au reușit să egaleze la 42, urmând ca Isaiah Philmore să stabilească scorul primei reprize, scor 44-42. A doua repriză a fost însă dominată clar de sibieni, datorită avantajului extraordinar de sub panou: 14 second chance points, 60 de puncte din spațiul de 3 secunde. Astfel, elevii lui Dan Fleșeriu au câștigat sferturile 3 și 4 cu 26-11 și 25-16 și au obținut o victorie clară 95-69.

Monyea Pratt a reușit un triple double excelent. Americanul a strâns 10 puncte, 11 pase decisive, 10 recuperări, 4 steals dar și 4 turnovers, pentru +23 la eficiență. Pratt reușise o astfel de performanță și în sezonul precedent, când pe 13 ianuarie, a adunat 14 puncte, 12 recuperări și 10 pase decisive contra Timișoarei.

Kevin Hardy a fost cel mai bun marcator al sibienilor, cu 25 de puncte, alături de care a adunat 7 recuperări și 5 pase decisive, Randal Falker au adunat 16 puncte, 5 recuperări cu 8/10 din acțiune, în timp ce Chris Cooper a strâns 12 puncte, 8 recuperări, 3 intercepții în puțin peste 22 de minute. De asemenea, Isaiah Philmore a venit de pe bancă și a marcat 14 puncte.

A fost a doua victorie pentru CSU Sibiu în două meciuri, după ce a câștigat în deplasare cu Dinamo Știința, scor 96-92.

Următoarea etapă Sibiul va întâlni în deplasare pe cei de la SCM U Craiova.

*foto: Dragoș Dumitru/ facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!