Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Morris Curry este ultimul transfer realizat de Steaua CSM EximBank București

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.03.2017

Steaua CSM EximBank București a mutat pentru ultima oară în acest sezon pe piața transferurilor. Gruparea roș-albastră l-a legitimat pe Morris Curry, un fundaș în vârstă de 29 de ani ce sosește în România de la Antibes, formație de primă ligă a Franței. Acesta va umple locul lăsat liber de Cameron Long.

Morris deține un CV impresionant fiind campion și MVP al Estoniei, alături de Kalev Cramo Tallinn, în stagiunea 2015/2016. De-a lungul carierei fundașul ce măsoară 1.81m a mai trecut prin campionatele Poloniei, Greciei, Austriei, Germaniei, Finlandei, Bulgariei și Franței. În actuala ediție Morris a înregistrat medii de 9.2 puncte, 3.6 recuperări și 4.3 pase decisive pentru 8.8 unități la eficiență în 9 meciuri jucate pentru rechinii din Antibes.

Steliștii au înregistrat transferul lui Morris la Federația Română de Baschet în cursuil zilei de 28 februarie, iar astfel americanul a primit drept de joc în Liga Națională de Baschet masculin.

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe valymu :

    28 februarie
    L-au înregistrat pe 28 februarie, iar antrenorul nu știa nimic concret de el în 3 martie? Ori au antedatat transferul. Că doar e vorba de vicele FRB. Orice se poate rezolva, nu-i așa?

    cu 7 ani în urmă (05.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmmm
      Adevarul e ca si eu ii cred in stare de asa ceva. Singura mea indoiala vine de la faptul ca jucatorul trebuia sa fie liber inainte de 28, ca la federatia franceza antedatezi mai greu ceva...

      cu 7 ani în urmă (05.03.2017)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    ei na
    Orice echipa daca se afla in situatia Stelei se rezolva la frb probabil. Poate au rezolvat actele ieri dar cu data de 28, poate chiar au procedat corect, mai conteaza? Oricum , repet, pentru orice echipa se gasea o solutie. Acum ce vroiati, sa joace doar in Runkauskas? Era clar ca le taia craca de tot. Macar sa se descurce jucatorul. Sunt curios totusi ce a facut Long.

    cu 7 ani în urmă (05.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Ooofff
      Asta-i raspunsul ala tipic romanesc la care aproape mi-e lehamite sa raspund. Cand pana mea scapam de micul aranjament, de spaguta, de aranjament. Tara asta nu mai are scapare...Bai, daca pe 28 e ultima zi, pai sa fie ultima zi. Poate chiar l-au inregistrat pe 28 si aberez eu. Dar raspunsul tau ma enerveaza maxim, cand scapam odata de cacaturile astea "toti faceau la fel". Nu frate, eu nu parchez pe locurile de handicapati, nu arunc mizeria pe jos, nu fur si nu dau spaga; nu toti suntem la fel...

      cu 7 ani în urmă (05.03.2017)
    • tzontzolino:

      re
      Nici eu nu parchez aiurea, nu arunc mizeria etc. Dar ca sa iti raspund pe model: e genul de caz cand femeia singura cu 2 copii si plinca de cumparaturi dupa ea parcheaza pe locul de handicap intr-o parcare goala. Mai conteaza? Oricum trebuia sa i se gaseasca o solutie. Nu lasi biata femeie sa se chinuie. Asa si cu Steaua. Ne bucuram ca ii batem intr-un picior sau ii batem pe bune? Exact cand sarea lumea in sus pe aici cand a batut Galati pe Oradea care a jucat in 3 oameni

      cu 7 ani în urmă (05.03.2017)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Cine poate!
      Asa o sa se procedeze 1 miliard de ani de acum inainte, pentru ca multa lume vrea spagute ( dat/ luat) Niciodata nu o sa se renunte intrucat doart declarativ sin in fata televizoarelor infieram coruptia altfel fiecare in parte ne "aranjam" toate "asa cum trebuie"! Altfel spus in Romania si mai ales in topate tarile estice fiecare se "descurca"...

      cu 7 ani în urmă (06.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @tzontzo
      You've made my day...deci Steaua e babuta aia pe care o ajutam sa treaca strada (impotriva vointei ei)...e cumva logic ca daca-ti dai pg-ul afara in momentul asta al sezonului sa ai mari probleme. Cine e de vina atunci cand iti faci lotul fara cap?

      cu 7 ani în urmă (06.03.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    femeia cu copii
    scuza-ma, dar o persoana care se respecta si respecta si pe ceilalti (pietoni, parteneri de trafic) nu parcheaza niciodata pe locul de handicap.cel putin asa ar rebui sa fie.si atunci ce ai scris e cam non-sens. e mult mai sigur ca au facut contractul in 28 si comunicatulmai tarziu.adica eu sper ca asa a fost.ca ne da de banuit, asta e.

    cu 7 ani în urmă (06.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!