Stiri

Muhamed Pasalic a fost inclus în echipa ideală a rundei în FIBA Europe Cup

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.02.2017

Muhamed Pasalic, jucătorul lui CSM CSU Oradea, a fost inclus în echipa ideală a rundei în FIBA Europe Cup. Bosniacul a avut prestație excelentă în manșa tur din sferturile de finală ale competiției și și-a ajutat formația să învingă cu scorul de 82-72 formația turcă, Usak Sportif.

Jucătorul din Bosnia și Herțegovina a terminat partida cu 25 de puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări pentru un index al eficienței de 31 de unități. (AICI puteți citi mai multe despre performața lui Pasalic).

Alături de jucătorul campioanei României, în 5-ul ideal au mai fost incluși doi jucători de la Elan Chalon, John Roberson și Cameron Clark, Alain Koffi de la Pau-Lacq-Orthez și Derwin Kitchen de la Ironi Nahariya, cel care a fost desemnat și MVP-ul săptămânii.

Derwin Kitchen a avut cel mai ridicat index al eficienței din manșa tur a optimilor de finală. El a acumulat 23 de puncte, 8 recuperări și 8 pase decisive pentru un index al eficienței de 36 de unități. Echipa sa a luat o opțiune importantă la calificare, după ce a trecut cu scorul de 96-75 de Gaziantep.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!