Stiri

Muhamed Pasalic, cea mai bună prestație personală a sezonului în Europa

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.02.2017

CSM CSU Oradea a câștigat partida tur din optimile de finală ale FIBA Europe Cup, 82-72 pe teren propriu în fața turcilor de la Usak Sportif. La capătul unui meci echilibrat campioana României a reușit să facă diferența în ultimele 5 minute de joc, împinsă de la spate de jocul bun făcut de Muhamed Pasalic, cel care a fost MVP-ul partidei.

Venit de pe bancă, Muhamed Pasalic a evoluat timp de 25 de minute în fața turcilor de la Usak Sportif. El a încheiat partida cu 25 de puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări. Bosniacul a avut o seară excelentă la capitolul aruncărilor, acolo unde a încheiat cu 2/3 de la 2 puncte, 5/7 de la 3 puncte și 6/6 de la linia de libere. Fără minge pierdută în acest joc, Muhamed Pasalic a înregistrat un index al eficienței de 31 de unități și un +7 la capitolul „+/-”.

Pe lângă prestația excelentă mai este de notat faptul că antrenorul Cristian Achim l-a folosit în multe momente, în special în final de meci, pe Muhamed Pasalic pe poziția 1.

Pentru Muahmed Pasalic acesta a fost al 18-lea meci jucat în actualul sezon în cupele europene, primul în FIBA Europe Cup, iar restul în Basketball Champions League. În principala competiție organizată de Federația Internațională, el a avut medii statistice de 8.9 puncte, 2.8 pase decisive și 1.8 recuperări pentru 9.1 unități la eficiență.

foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!