Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Muhamed Pasalic s-a accidentat în duelul cu Usak Sportif

Eduard Popa

Eduard Popa
23.02.2017

pasalic, csm csu oradea, accidentare

CSM CSU Oradea a pierdut returul optimilor FIBA Europe Cup cu Muratbey Usak Sportif, scor 108-82. Astfel pierd calificarea în sferturile competiţiei, chiar dacă au câştigat în tur la 10 puncte diferenţă. Mai mult, echipa lui Cristian Achim a mai suferit o altă lovitură prin accidentarea lui Muhamad Pasalic.

Potrivit site-ului oficial al grupării orădene, Pasalic a încasat o lovitură în șold pe parcursul primului sfert al partidei. Sportivul bosniac a resimțit dureri la fiecae pas făcut după acel contact. După ce a primit îngrijiri medicale jucătorul a încercat să revină pe parchet, dar acesta nu a putut continua jocul. Mai multe investigații cu privire la starea lui Pasalic vor fi făcute în zilele care urmează.

Pasalic a fost artizanul victoriei de pe teren propriu a celor de la CSM CSU Oradea cu Usak Sportif, scor de 82-72. Atunci bosniacul a reuşit 25 de puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări şi 5 din 7 la aruncările de la 3 puncte.

Reamintim că sezonul european al lui CSM CSU Oradea a fost presărat cu accidentări. Doi dintre cei mai importanţi jucători ai lui Achim, Martin Zeno şi Sean Barnette au pierdut dueluri importante în această stagiune.

 Pentru Oradea urmează acum duelul de sâmbătă cu Phoenix Galaţi în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Naţională de Baschet Masculin.

*foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!