Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mutări pe ultima sută de metri la Phoenix Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
16.09.2017

dragos andrei

Phoenix Galați a decis să mai aducă doi jucători înainte de startul echipei moldovene în cel de-al treilea sezon consecutiv de Liga Națională de Baschet Masculin. Astfel, în cursul zilei de vineri, doi jucători români au semnat contractele cu gruparea pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică: Dragoș Andrei și Tudor Sabău.

Dragoș Andrei este un jucător cu experiență. Ajuns la 30 de ani, conducătorul de joc a evoluat în cariera sa pentru BC Timișoara, CSU Craiova, Energia Tg. Jiu, BC Mureș. În sezonul precedent, Dragoș a evoluat cu formația mureșeană pe două fronturi: Liga Națională și FIBA Europe Cup. În campionatul intern, jucătorul a fost prezent pe teren în 28 de meciuri în care a avut ca medii statistice de 2,3 puncte, 1,1 recuperări și 0,6 pase decisive în 11 minute de joc. În cupele europene a bifat 9 prezențe cu 4,4 puncte, 1,6 recuperări și 1,4 pase decisive în peste 18 minute pe partidă.

Tudor Sabău, în vârstă de 23 ani, vine de la pepiniera celor de la U Banca Transilvania Cluj Napoca.

Cei doi vor putea debuta pentru Phoenix Galați în acest weekend. Echipa de pe malul Dunării va susține două amicale cu Politehnica Iași în sala Polivalentă Dunărea, sâmbătă, de la ora 20.00 și duminică, de la ora 14.00.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!