Stiri

NBA: Draymond Green, performanţă istorică

Eduard Popa

Eduard Popa
11.02.2017

draymond green

Golden State Warriors a reuşit să câştige duelul cu Memphis Grizzlies, 121-107. Draymond Green a fost principalul artizan al victoriei campioanei NBA, chiar dacă nu se vede acest lucru în categoria punctelor marcate.

Green a înscris doar 4 puncte. În schimb, a reuşit un triple double, cu 12 recuperări, 10 pase decisive şi 10 intercepţii! Mai mult, Green a reuşit şi 5 capace. Draymond devine astfel primul jucător din istoria NBA care a reuşit un triple-double fără să fie luate în calcul punctele marcate! Mai mult, Green a fost la numai 6 puncte distanţă de un quadruple-double!

Klay Thompson a fost  cel mai bun marcator al lui GSW în partida cu Memphis, cu 36 de puncte şi 8 din 15 de la 3 puncte, în timp ce Kevin Durant a înscris 24 de puncte, iar Andre Iguodala 22 de puncte. Dublul MVP al ligii, Steph Curry, a înscris numai 18 puncte. De partea cealaltă Mike Conley a reuşit 20 de puncte şi 9 pase decisive, Marc Gasol 17 pct, 7 pase decisive şi 6  recuperări, iar Zack Randolph 17 puncte şi 13 recuperări.

Graţie acestei victorii, Warriors ajunge la 45 de victorii şi 8 înfrângeri şi îşi consolidează avansul în fruntea Conferinţei de Vest. Memphis Grizzlies a ajuns la 33 de victorii şi 23 de înfrângeri şi rămâne pe locul 6 în Vest.

*foto: espn.go.com

*video: youtube.com/NBA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!