Stiri

NBA: Giannis Antetokounmpo a reușit un record personal de puncte în înfrângerea cu Philadelphia 76ers

David Istrate

David Istrate
18.03.2019

În seara precedentă, în NBA, a avut loc un duel foarte intens între Philadelphia 76ers și Milwaukee Bucks, două echipe pe care este foarte probabil să le vedem confruntându-se și în playoff. Chiar dacă Antetokounmpo a făcut o partidă excelentă, Philadelphia 76ers a jucat mai bine și a câștigat cu 130-125.

Milwaukee Bucks este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon, reușind să domine conferința de Est, de la început și până în acest moment. În schimb, Philadelphia 76ers nu a avut un succes așa de mare anul acesta dar are unul din cele mai bune loturi din liga nord-americană. Prin urmare, duelul dintre Bucks și 76ers se anunța foarte interesant.

Jocul a avut un început mai greoi, niciuna dintre cele două tabere nereușind să marcheze la primele faze. În cele din urmă, oaspeții au deschis scorul prin JJ Reddick și au început să atace coșul advers din ce în ce mai eficient. Totuși, situația a rămas echilibrată în primul sfert, în special datorită aportului ofensiv adus de Giannis Antetokounmpo. În cele din urmă, prima secvența s-a încheiat cu un avantaj de 3 puncte pentru Philadelphia 76ers, scor 31-28. Următoarele 12 minute au fost controlate de jucătorii lui Brett Brown care au mărit avantajul, ajungând la un moment dat să conducă la 14 puncte. Până la finalul primei reprize, gazdele au mai redus din diferență însă Philadelphia 76ers se afla în continuare în față, scor 62-53.

După revenirea de la vestiare, oaspeții au continuat să domine, cu toate că Giannis Antetokounmpo a făcut o partidă excelentă. Mike Budenholzer nu a găsit soluții pentru a-i opri pe Joel Embiid și pe Jimmy Butler și astfel, după sfertul al treilea, Philadelphia 76ers conducea cu 79-72. În ultimul sfert, jucătorii lui Milwaukee au încercat să apese accelerația pentru ultima oară și să revină în joc, însă adversarii s-au ținut bine și s-au impus la o diferență de 5 puncte, scor 130-125.

Cel mai bun jucător al partidei a fost Giannis Antetokounmpo, acesta contabilizând 52 de puncte, 16 recuperări și 7 pase decisive. Pentru baschetbalistul grec, această statistică reprezintă un record personal de puncte. Înainte de confruntarea cu Philadelphia 76ers, Antetokounmpo reușise în două rânduri să înscrie 44 de puncte (21 octombrie 2017, împotriva lui Portland Trail Blazers și 24 decembrie 2018, împotriva lui Cleveland Cavaliers). Așadar, The Greek Freak ia o opțiune importantă în cursa pentru titlul de MVP al sezonului.

De la oaspeți, s-au remarcat Joel Embiid, cu 40 de puncte, 15 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții, Jimmy Butler, cu 27 de puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții și JJ Reddick, cu 19 puncte.

În urma acestui joc, Milwaukee Bucks se menține pe prima poziție în Est, având 52 de victorii și 18 înfrângeri. De partea cealaltă, Philadelphia 76ers, cu 45 de victorii și 25 de înfrângeri, se află pe locul al treilea în aceeași conferință.

*foto: Twitter - Milwaukee Bucks

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!