Stiri

NBA: Indiana Pacers a oprit la 13 seria de victorii consecutive a celor de la Cleveland Cavaliers

Eduard Popa

Eduard Popa
09.12.2017

oladipo lebron indiana cleveland

Indiana Pacers a câștigat pe teren propriu o partidă extrem de dificilă în fața celor de la Cleveland Cavaliers, scor 106-102.

După primul sfert Cavs aveau 33-32 iar la pauză își măriseră avantajul la 6 puncte, scor 63-57. În spatele unui Victor Oladipo a cărui carieră s-a relansat în Indiana, gazdele au revenit și au câștigat ultimele două sferturi cu 32-23, respective 17-16.

Oladipo a fost cel mai bun om al întâlnirii, cu 33 de pct, 8 recuperări și 5 pase decisive. De partea cealaltă, LeBron James a fost din nou la înălțime, cu 29 de pct, 10 recuperări și 8 pase decisive, fiind secondat de Kevin Love, cu 20 de pct și 7 recuperări.

Astfel, Indiana Pacers a reușit să întrerupă seria impresionantă de 13 victorii a celor de la Cleveland Cavaliers și să ajungă la un palmares de 15 victorii și 11 înfrângeri. De partea cealaltă, Cavs au ajuns la 18-8.

Într-un alt meci disputat pe Coasta de Est, campioana en-titre Golden State Warriors a dispus de una dintre revelațiile Conferinței de Est, Detroit Pistons, cu scorul de 102-98. În absența lui Steph Curry, Kevin Durant a fost din nou cel mai bun jucător al lui GSW, cu 36 de pct, 10 recuperări și 7 pase decisive, fiind urmat de Klay Thompson, cu 21 de pct și 5 pase decisive. De partea cealaltă Avery Bradley a adunat 25 de pct iar Reggie Jackson 16.

Grație acestei victorii, a șasea consecutivă, Warriors ajunge la 21-6, în timp ce Detroit Pistons coboară la 14-11.

*foto: AP

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate