Stiri

NBA: Lou Williams a reușit un buzzer-beater de senzație în partida cu Brooklyn Nets

David Istrate

David Istrate
18.03.2019

În seara precedentă, în Staples Center, s-au confruntat două formații care sunt considerate echipele mai slabe din orașele lor. Cu toate acestea, dacă deja Clippers demonstrează de ani buni că are rezultate mai mari decât Lakers, sezonul acesta și Brooklyn Nets a jucat mult mai bine decât New York Knicks.

Astfel, înaintea acestei întâlniri, Los Angeles Clippers ocupa poziția a 8-a în conferința de Vest, cu 40 de victorii și 30 de înfrângeri, în timp ce Brooklyn Nets, cu 36 de victorii și 35 de înfrângeri, se afla pe locul al 7-lea în conferința de Est.

Ca de-obicei, primul sfert a fost unul echilibrat, în care ambele formații au încercat să observe tactica adversă și să ia măsurile necesare. Totuși, oaspeții au fost ceva mai prezenți în joc și conduceau la 7 puncte după primele 12 minute, scor 30-23. În actul secund, jucătorii lui Brooklyn Nets au continuat să evolueze la un nivel foarte ridicat și și-au construit un avantaj și mai mare, ajungând să conducă la 19 puncte. Însă, elevii lui Kenny Atkinson au rămas fără energie, iar gazdele au profitat de acest aspect. Baschetbaliștii de la Clippers au început o serie de atacuri asupra coșului advers iar acest lucru a dat roade: la finalul primei reprize, LA Clippers conducea cu 60-55.

Repriza a doua a fost diametral opusă față de prima, fiind controlată în mare parte de gazde. Cu excepția a aproximativ 4 minute, cei de la LA Clippers s-au aflat mereu la conducere, conturându-și un avantaj de 14 puncte în ultimul sfert. Însă, la fel ca adversarii lor, jucătorii lui Doc Rivers nu au reușit să țină de diferență și oaspeții au reintrat în meci. Totuși, cu un minut rămas din joc, LA Clippers conducea la 10 puncte, scor 116-106. Au urmat 10 puncte consecutive înscrise de cei de la Brooklyn Nets în mai puțin de 60 secunde și scorul a devenit egal. Meciul părea că se îndreaptă înspre prelungiri dar în ultima secundă Lou Williams a marcat un coș de 3 puncte prin care a adus victoria gazdelor, scor 119-106.

Din tabăra învingătoare, trei jucători au reușit să înscrie minim 20 de puncte: Lou Williams (25 de puncte, 6 recuperări), Danilo Gallinari (20 de puncte, 11 recuperări, 5 pase decisive) și Montrezl Harrell (20 de puncte, 10 recuperări). În schimb, de la oaspeți s-au remarcat De'Angelo Russell (32 de puncte, 10 pase decisive, 5 recuperări) și DeMarre Carroll (22 de puncte, 7 recuperări).

Pentru LA Clippers, această victorie este a 6-a în ultimele 7 partide, demonstrând astfel că se află într-adevăr într-o formă foarte bună, în ciuda faptului că a renunțat la cel mai bun jucător, Tobias Harris.

*foto: Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate