Stiri

NBA: Meci spectaculos la Stapples Center (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
06.11.2017

nba heat clippers

Miami Heat a reușit să se impună cu greu pe terenul celor de la Los Angeles Clippers, scor 104-101.

Elevii lui Erik Spoelstra păreau că se află în fața unei victorii facile și în sfertul al treilea conduceau cu 25 de puncte, iar înainte de ultimele 12 minute scorul indica 89-66 pentru oaspeți. În sfertul patru gazdele au avut o răbufnire incredibilă de orgoliu.

Conduși de Lou Williams, Clippers au deschis ultimul sfert cu un run de 16-0, scor 89-82. După primele două puncte înscrise de Heat în acest sfert, LAC a reușit prin DeAndre Jordan să egaleze la 93, grație unui nou run de 11-2. Mai mult, cu 26 de secunde rămase, Wesley Johnson aducea Clippers în avantaj, scor 101-100. Heat au reușit însă pe final să supraviețuiască, iar James Johnson și Josh Richardson au adus de la nivelul liniei de fault victoria lui Miami, scor 104-101.

Rezumatul meciului aici:

Hassan Whiteside a înscris 21 pct și 17 recuperări pentru Miami Heat, Tyler Johnson a avut 19 pct și Wayne Ellington 17. De partea cealaltă, Blake Grffin a strâns 23 de pct, 8 recuperări și 4 pase decisive, Lou Williams a avut 22 de pct și DeAndre Jordan 10 pct și 19 recuperări.

Cu această victorie Miami Heat ajunge la 4 meciuri câștigate din 9 jucate. De partea cealaltă Clippers a adunat 5 victorii și 4 înfrângeri.

*foto: USA Today

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!