Stiri

NBA. Moment tensionat la meciul dintre Brooklyn Nets și Philadelphia 76ers

Eduard Popa

Eduard Popa
21.04.2019

Victorie pe linie pentru oaspeți în partidele de sâmbătă, 20 aprilie, din playoff-ul NBA. Astfel, Houston Rockets, Denver Nuggets, Milwaukee Bucks și Philadelphia 76ers au reușit să câștige partidele disputate seara trecută.

Cel mai tensionat moment al serii s-a consemnat în sfertul al treilea al duelului dintre Nets și 76ers. Joel Embiid i-a pus un capac destul de dur lui Jarrett Allen iar veteranul celor de la Nets, Jared Dudley, a venit și l-a împins pe Embiid. Jimmy Butler a sărit în apărarea colegului său și toată faza a degenerat într-o grămadă ordonată. Butler și Dudley au fost eliminați din meci, în timp ce Embiid s-a ales cu un fault flagrant.

Conflictul a venit după ce în zilele premergătoare meciului, Dudley și Simmons au avut un schimb destul de dur de replici, dar și după ce în primul meci Embiid a fost eliminat și suspendat pentru meciul doi după un cot dur aplicat în figură lui Allen.

În cele din urmă, Philadelphia 76ers a reușit să se impună cu 112-108, după un sfert patru de excepție, câștigat cu 27-17. La finalul meciului, Joel Embiid l-a numit pe Dudley, un veteran cu 12 sezoane în NBA, un „nimeni”, în timp ce Dudley a replicat și a spus că Embiid a avut în toată seria intervenții murdare asupra colegilor săi, arată deadspin.com.

Joel Embiid avea să termine meciul cu 31 de puncte, 16 recuperări și 7 pase decisive, în timp ce Tobias Harris a adunat 24 de puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive iar Ben Simmons a strâns 15 puncte, 8 recuperări și 8 pase decisive. Caris LaVert a avut 25 de puncte, 6 pase decisive pentru Brooklyn Nets, Jarrett Allen și D’Angelo Russell au avut fiecare câte 21 de puncte.

Astfel, Philadelphia ia un avantaj decisiv în seria cu Brooklyn Nets, după ce a pierdut primul meci, pe teren propriu, și a câștigat următoarele trei partide.

Tot sâmbătă seara s-a jucat și Detroit Pistons – Milwaukee Bucks. Trupa lui Giannis Antetokounmpo a dispus din nou lejer de Pistons, scor 119-103 și a făcut 3-0 în seria din Conferința de Est.

De asemenea, Houston Rockets a trecut la capătul unui meci extrem de disputat de Utah Jazz, scor 104-101 și conduce cu 3-0.

Un alt meci important al serii a fost duelul câștigat de Denver Nuggets în fieful lui San Antonio Spurs, scor 117-103. Astfel, trupa lui Mike Malone a egalat seria la 2 și a redobândit avantajul terenului propriu.

*foto: captură twitter

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!