Stiri

NBA Rezumat - 20 Noiembrie

Călin Popa

Călin Popa
21.11.2014

Los Angeles Clippers (7-4) se impun categoric pe terenul celor de la Miami Heat (6-6), scor 110-93, la capătul unui meci de excepţie făcut de duo-ul Chris Paul (26 puncte, 12 pase decisive)/Blake Griffin (26 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive). DeAndre Jordan (12 puncte, 11 recuperări) a înregistrat un double-double, în timp ce pentru gazde Chris Bosh a înscris 28 de puncte la care a adăugat 7 recuperări. Pentru echipa lui Eric Spoelstra a lipsit, din nou, Dwyane Wade.

Sacramento Kings (7-5) a pus capăt seriei de şase meciuri fără înfrângere în deplasare a celor de la Chicago Bulls (8-4), câştigând 103-88. DeMarcus Cousins (22 puncte, 14 recuperări) şi Darren Collison (17 puncte, 12 pase decisive, 6 recuperări) au fost din nou la post, înregistrând un double-double fiecare. Rudy Gay a marcat şi el 20 de puncte pentru Kings. De partea cealaltă, Jimmy Butler a reuşit 23 de puncte şi 8 recuperări, în timp ce Derrick Rose şi Pau Gasol au absentat pentru Bulls.

*Foto: Zimbio

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!