Stiri

NBA Rezumat - 23 Noiembrie

Călin Popa

Călin Popa
24.11.2014

Nicio şansă pentru Los Angeles Clippers (7-5) în deplasare la Memphis Grizzlies (12-2), gazdele impunându-se cu scorul neverosimil de 107-91. Marc Gasol a fost într-o seară de excepţie, înregistrând 30 de punte şi 12 recuperări, în timp ce alţi cinci jucători ai lui Dave Joerger au fost în double-digits. Chris Paul a înscris 22  de puncte, la care a adăugat 5 recuperări şi 5 pase decisive pentru echipa lui Doc Rivers.

Miami Heat (8-6) întrerup o serie de trei înfrângeri consecutive pe teren propriu, învingându-i pe Charlotte Hornets (4-10) cu 94-93, după un meci foarte bun făcut de Luol Deng (26 puncte, 8 recuperări). Chris Bosh (20 puncte, 10 recuperări) şi Mario Chalmers (20 puncte, 10 pase decisive) au înregistrat câte un double-double, în timp ce pentru oaspeţi Al Jefferson a fost cel mai bun jucător cu 22 de puncte şi 12 recuperări. 

În celelalte meciuri ale serii, Portland Trail Blazers (10-3) s-au impus pe terenul celor de la Boston Celtics (4-8), Golden State Warriors (10-2) au câştigat la Oklahoma City Thunder (3-12), iar Los Angeles Lakers (3-11) au cedat în faţa celor de la Denver Nuggets (6-7) după prelungiri.

*Foto: FanSided

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!