Stiri

NBA Rezumat - 25 Noiembrie

Călin Popa

Călin Popa
26.11.2014

Golden State Warriors (11-2) se impun fără drept de apel pe terenul celor de la Miami Heat (8-7), scor 114-97, în urma unei seri explozive a lui Stephen Curry care a înregistrat 40 de puncte (8/11 3PT), 7 pase decisive, 6 recuperări şi 3 intercepţii. Klay Thompson a înscris 24 de puncte, în timp ce pentru gazdele de la Heat, Chris Bosh a marcat 26 de puncte şi a recuperat 9 mingi, iar Luol Deng a adăugat 16 puncte. Echipa lui Steve Kerr a ajuns la cea de a şasea victorie consecutivă.

Ty Lawson (20 puncte, 12 pase decisive) a reuşit un double-double în a cincea victorie consecutivă a celor de la Denver Nuggets (7-7), de data aceasta victimă fiind Chicago Bulls (9-6). Aaron Afflalo şi Danilo Gallinari au marcat câte 19, respectiv 15 puncte pentru echipa lui Brian Shaw, în timp ce pentru oaspeţi s-au remarcat Jimmy Butler (32 puncte, 9 recuperări) şi Pau Gasol (22 puncte, 11 recuperări).

Atlanta Hawks (7-5) câştigă la Washington Wizards (9-4), după ce Jeff Teague a înscris 28 de puncte, Milwaukee Bucks (8-7) se impun în faţa celor de la Detroit Pistons (3-11), iar Sacramento Kings (9-5) învinge în deplasare la New Orleans Pelicans (7-6) în urma unui alt double-double înregistrat de DeMarcus Cousins (22 puncte, 12 recuperări). 

*Foto: ESPN

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!