Stiri

NBA: Tyronn Lue va bate un record vechi de 34 de ani, ce aparţine lui Pat Riley

Eduard Popa

Eduard Popa
30.01.2016

tyronn_lue_antrenor_cleveland

Noul antrenor al echipei Cleveland Cavaliers, Tyronn Lue, va fi antrenorul echipei Conferinței de Est la tradiționalul meci al vedetelor din NBA- All Star Game 2016, pe 14 februarie la Toronto (Canada), după doar 11 meciuri conduse în liga profesionistă nord-americană, situație nemaiîntâlnită până acum, informează AFP, citat de Agerpres.

Lue a fost desemnat oficial, miercuri seara, de NBA, la cel de-al treilea său meci pe banca lui Cleveland, câștigat în fața lui Phoenix Suns (115-93), iar această onoare i-a revenit antrenorului celei mai bune echipe din Conferința de Est (32 victorii — 12 înfrângeri).

El l-a înlocui vinerea trecută, spre suprinderea generală, pe David Blatt, care a fost concediat deși a condus-o pe Cavaliers în finală în sezonul trecut, iar echipa domină Conferința de Est.

"Trebuie să aducem un omagiu lui Coach Blatt și jucătorilor... Este o enormă onoare să o reprezint pe Cleveland și să am această șansă", a subliniat Lue, fost jucător din NBA, în vârstă de 38 de ani.

Până la All Star Game, duelul anual al celor mai buni jucători din Conferințele Estului și Vestului, Lue va conduce 11 meciuri, demolând "recordul" lui Pat Riley, care nu condusese decât 32 de meciuri ale lui Lakers în 1981-1982.

Lue se va confrunta cu Gregg Popovich, unul din cei mai experimentați tehnicieni din NBA, desemnat antrenorul echipei Conferinței de Vest.

"Pop", care va fi antrenorul Statelor Unite după Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dar va rămâne şi la cârma lui San Antonio, va participa pentru a patra oară în cariera sa la "All Star Game".

*foto: torontosun

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate