Stiri Acvile

Naționala feminină U18 de 3x3 a disputat primele partide de la Jocurile Olimpice de Tineret

Valentin Todea

Valentin Todea
08.10.2018

Echipa de fete U18 României la baschet 3x3 participă în această perioadă la Jocurile Olimpice de Tineret din Buenos Aires, Argentina. Sportivele antrenate de Monika Brosovszky-Boriga au cedat la limită în prima confruntare din grupe, împotriva Germaniei, scor 16-18. Cele patru componente ale naționalei tricolore, Sonia Cazacu, Maria Ferariu, Ilinca Păun și Carla Popescu au reușit fiecare să înscrie o dată de la mare distanță în acest meci, la care trei din ele au adăugat coșuri din apropierea panoului, iar o sportivă și de la linia de libere. Astfel, Sonia a mai înscris 2 puncte, Carla 3 puncte iar Maria 3 puncte, dintre care 2 din aruncări libere.

România s-a descurcat mai bine în fața Iranului, reușind să câștige cu scorul de 18-14. Principala marcatoare a naționalei noastre a fost Carla Popescu, autoare a 8 puncte (1x2p), urmată de Maria Ferariu cu 5 puncte. Sonia Cazacu a înscris 3 puncte (1x2p), iar Ilinca Păun a adăugat 2 puncte.

Pentru Monika Brosovszky și elevele sale urmează meciurile cu selecționatele Chinei și Ungariei, care vor avea loc joi, 11 octombrie, de la orele 16:30 și 20:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Fără Ilinca Păun nu se poate? Selecționata la toate categoriile, acum și la 3X3, asta în condițiile în care joacă, probabil, doar la Bamboo! Ce să înțeleagă restul fetelor ce practică baschetul juvenil?

    cu 5 ani în urmă (08.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!