Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nandor Kuti: „Şi dacă jucăm cu Real Madrid, noi ne gândim doar la victorie”

Paul Olar

Paul Olar
16.03.2017

U-Banca Transilvania şi-a respectat blazonul în partida cu CSU Sibiu. Clujenii i-au învins pe rivalii de pe Cibin cu 92-75. Mai mult, formaţia lui Mihai Silvăşan a pierdut doar trei partide în actuala stagiune şi vrea să continue campionatul în forţă.

Nandor, sunt frumoase victoriile împotriva Sibiului?

Da, este un Derby al Ardealului. Recunosc că a fost un meci foarte greu. Nu am început meciul aşa cum ne-am propus în vestiar. Mă refer aici la o abordare agresivă. Asta ne-a lipsit în debutul partidei. În sfertul doi am avut o intensitate bună şi am reuşit să ne distanţăm undeva la 10 puncte, care ne-au ajutat foarte mult în repriza a doua.

A fost greu să vă reveniţi după înfrângerea de la Timişoara?

După meciul de la Timişoara am avut o şedinţă mai lungă. Am vorbit, ne-am încurajat şi am stabilit punctele la care am suferit. Am fost foarte motivaţi pentru acest meci, cu Sibiul, iar antrenorul ne-a ajutat foarte mult. Trebuia să învingem obligatoriu Sibiul pentru a uita eşecul de la Timişoara.

Ai mai bine de o lună de când te-ai întors pe teren după o accidentare lungă. Cum te simţi?

Acum mă simt foarte bine. Puţin doar la musculatură mai am unele probleme, nu îmi simt piciorul drept ca şi pe cel stâng. Dar cred că recuperarea a fost bună şi voi fi curând apt 100%. Sunt pe drumul cel bun!

Vă puteţi păstra concentrarea şi în meciurile rămase din faza 1-6 sau vă gândiţi deja la Play-Off?

Noi indiferent de meci mergem să câştigăm. Şi dacă jucăm cu Real Madrid, noi ne gândim doar la victorie.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!