Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nandor Kuti, despre All Star Game: „O să fie un spectacol pe cinste”

David Istrate

David Istrate
04.04.2019

În data de 19 aprilie 2019, BTarena din Cluj-Napoca va găzdui All Star Game-ul din acest an, care va avea un format diferit. Preluând modelul din NBA, cele două echipe vor avea câte un căpitan iar alegerile din acest sezon sunt Nandor Kuti și Bogdan Nicolescu.

Apoi, în funcție de poziția din clasament fiecare echipă a fost repartizată prin tragere la sorți unuia dintre cei doi căpitani. La conferința de presă organizată înainte de derbiul cu BC CSU Sibiu, Nandor Kuti a spus câteva cuvinte despre All Star Game-ul din acest sezon. Jucătorul deținătoarei Cupei României a afirmat că s-ar fi bucurat să îi aibă alături pe colegii lui de la echipa de club însă se bucură că are oportunitatea de a cunoaște alți jucători. De asemenea, sportivul de 22 de ani se bucură că în acest an atât Final Four-ul Cupei României cât și All Star Game-ul se desfășoară la Cluj-Napoca.

Prima dată când am aflat chestia asta am fost foarte surprins, mi-au zis chiar la Oradea, înainte de meci cu o zi. Mi se pare ceva extraordinar că am schimbat și noi formatul, e ceva nou pentru noi. Îmi pare rău însă că nu am reușit să trag echipa mea dar nu-i nimic că măcar ne cunoaștem și cu alți jucători din liga noastră. Da, avem foarte mulți jucători buni în liga noastră, avem jucători spectaculoși. O să fie un spectacol pe cinste, cu siguranță. E foarte bine că se organizează la Cluj care are o sală polivalentă, o sală mare, cea mai modernă din România. Eu sper să fie un spectacol mare și cred că nu contează cine câștigă în astfel de meciuri ci contează să fie spectacol. După părerea mea, are Bobe echipa mai tare dar asta nu contează. Și eu am jucători valoroși în echipa mea și jucători spectaculoși. O să am probabil în echipă slam-dunk champion, pe Kevin Hardy. Mi-aș fi dorit să îi am în echipă pe colegii mei de la U Banca Transilvania dar, cum am spus, e bine că o să ne cunoaștem între noi cu celelalte echipe din grupa valorică a doua sau a treia. Asta contează în baschet.”

Cele două semifinale și finala Cupei României vor avea loc în 17-18 aprilie urmând ca în 19 aprilie să se desfășoare All Star Game-ul. „Meciul vedetelor” revine astfel în Cluj-Napoca pentru prima oară după 2014 însă atunci a fost organizat în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Pentru All Star Game, puteți să vă votați favoriții AICI.

*foto: Silviu Cristea/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!