Stiri Liga I Masculin

Negoițescu, 32 puncte. Asesoft 2 învinge Corona Brașov

Costin Marinescu

Costin Marinescu
10.11.2013

CSU Asesoft Kaproni Ploiești a învins cu 93 - 73 pe Corona Brașov într-o partidă contând pentru etapa a VII-a, ultima a turului fazei preliminare.

Ploieștenii au marcat 7 coșuri de la mare distanță și au făcut spectacol ori de câte ori au avut ocazia.

Vlad Negoițescu a terminat meciul cu 32 puncte marcate, record personal în actualul sezon al L1M. Vlad Dumitrescu a terminat meciul cu 28 puncte marcate,de asemenea cea mai bună performanță personală din actuala stagiune.

Adrian Movileanu a înscris de 3 ori de la mare distanță și a totalizat 13 puncte, Andrei Ene a avut 8 puncte, iar Ștefan Neagu 6.

Cu 21 puncte marcate, dintre care 12 de la mare distanță, Răzvan Găman a fost cel mai bun jucător al Coronei. Sergiu Souca a înscris 20 puncte, iar Andrei Mureșan 11, reușind 3 coșuri de trei puncte.

CSU Asesoft 2 termină turul fazei preliminare cu cinci victorii și 2 înfrângeri, în timp ce Corona are o victorie, cinci înfrângeri și o restanță, cu Chiajna.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!