Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric: "Am învățat multe despre noi în seria cu Cluj"

Paul Olar

Paul Olar
01.10.2013

Eliminați prematur din Cupa României de "U"-BT Mobitelco, baschetbaliștii de la SCM Craiova nu au timp de pierdut. Oltenii debutează la finele acestei săptămâni în sezonul regulat cu ocazia unei întâlniri cu BC Mureș, iar Nemanja Maric este convins că echipa sa este pregătită.

Într-un interviu acordat site-ului Total Baschet, sportivul sârb spune că echipa sa a trecut peste eșecul în fața clujenilor, fostul căpitan al lui CSM Oradea vorbind și despre atmosfera din sânul trupei lui Andjelko Mandic înainte de prima încleștare a campionatului.

Cum ai descrie seria cu "U"-BT Mobitelco?

Consider că am avut parte de două meciuri bune, care nu s-au terminat favorabil, din păcate pentru noi. Am crezut în șansele noastre și eram siguri că putem merge mai departe în Cupă. De asemenea, am avut probleme de efectiv. Tot răul spre bine însă, deoarece am învățat multe despre noi și felul cum trebuie să arătăm dacă ne dorim un sezon plin de succes.

Cum este moralul vostru?

Aveam speranță de calificare și la început am fost dezamăgiți. Cel mai bun lucru pe care îl poți face într-o astfel de situație este să înveți din greșeli și să iei totul ca o lecție. Partida de la Cluj a fost ca un duș rece, așa că îmi doresc să avem o cu totul altă evoluție împotriva Mureșului.

Crezi că rezultatul ar fi fost diferit cu Ionuț Drăgușin sau Rade Dzambic pe parchet?

Ei sunt doi baschetbaliști de valoare ce ne pot ajuta semnificativ în ambele faze. Totuși, nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost cu ei în teren. Avem jucători buni în echipă și încercăm să scoatem maximul.

Ce ne poți spune despre jocul cu BC Mureș?

Fără nicio urmă de îndoială, ne așteaptă un meci crâncen. Dăm piept cu o formație de calibru, ce a terminat pe locul doi ediția anterioară. Ei au adus câțiva baschetbaliști talentați, dar noi dispunem de avantajul terenului propriu. Sunt sigur că va fi un duel atractiv, pe care vrem să-l adjudecăm.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .....
    Asteptam evolutii constante de la tine!....deocamdata alternezi momentele foarte bune ,cu momente mai putin bune!
    Succes!

    cu 10 ani în urmă (02.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!