Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric: „Mereu când evoluezi în faţa celei mai bune formaţii din campionat, vrei să joci foarte bine”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
08.03.2015

Nemanja Maric a vorbit despre partida pe care formația sa BCMU Pitești o dispută în Liga Națională împotriva celor de la CSU Asesoft Ploiești.

„Este un duel foarte important pentru noi, aşa cum vor fi şi restul până la finalul sezonului. Jucăm acasă, în faţa suporterilor noştri şi vrem să facem un meci mare. Cu siguranţă însă, va fi greu. Eu am încredere în echipa mea, ştiu că poate învinge pe oricine. A schimbat câţiva jucători după parcursul european, dar cei care au venit au valoare, sunt jucători cu o mare experienţă, care pot ieşi în evidenţă oricând. Întâlnim cea mai bună echipă din România, care a dominat campionatul în ultimii 10 ani. Aştept cu nerăbdare această întâlnire. Mereu când evoluezi în faţa celei mai bune formaţii din campionat, vrei să joci foarte bine. Mai sunt de disputat 4 meciuri până la finalul sezonului regulat, trebuie să ne concentrăm în acest moment important. Putem să terminăm pe locul 4, dar asta înseamnă că trebuie să ne facem jocul nostru cel mai bun. Cel mai important joc este cel cu Asesoft. Sper să facem un meci mare şi să obţinem un succes important pentru clubul şi oraşul Piteşti.”

Partida va avea loc în această seară în Sala Sporturilor din Trivale de la ora 19.50.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    Bafta
    Echipa nu a mai jucat de mult pe teren propriu, spectatorii vor veni in numar mare. Va fi un spectacol si pe teren si in tribune. HAI PITESTI!

    cu 9 ani în urmă (08.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!