Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric: "Mergem la Mureş să ne facem jocul şi să câştigăm"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.01.2014

Maric

Prima etapă a returului Ligii Naţionale de Baschet masculin programează meciul dintre BC Mureş Târgu-Mureş şi SCM U Craiova. Partida se aşteaptă a fi una echilibrată şi disputată în acelaşi timp.

Nemanja Maric a prefaţat duelul în exclusivitate pentru Total Baschet.

Mureşul este o echipă foarte bună. Cu toţii ştim că joacă într-o sală mare şi că publicul este unul gălăgios. Ştim deasemenea că echipa lor are câţiva accidentaţi şi că pe ei va exista o oarecare presiune. Noi însă mergem acolo să ne facem jocul şi să câştigăm. Formaţia mureşeană dispune de mulţi jucători de calitate şi de un antrenor foarte bun. De curând a revenit şi Navickas, un jucător care va aduce multă energie în timpul meciurilor. Este acel tip de jucător care poate ajuta pe oricine. Pentru noi va fi greu să câştigăm, dar nu imposibil.

În tur, Maric a înregistrat medii de 7.3 puncte, 3.1 recuperări, 3.6 pase decisive, 0.8 intercepţii şi 2.6 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 6.4. El are procentaje de 51.1% la aruncările de două puncte, 18.2% la trei puncte şi 53.8% la linia de pedeapsă.

Partida dintre BC Mureş şi SCM U Craiova se va desfăşura sâmbătă, cu începere de la ora 17:00.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Abia astept acest meci. Va fi un duel interesant si important in acelasi timp, la sfarsitul careia sper sa iesim invingatori.
    Hai BC Mures!

    cu 10 ani în urmă (17.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    @erebus
    "And his affections dark as Erebus:
    Let no such man be trusted. " WS-TMOV

    cu 10 ani în urmă (17.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!